CleancoCleanco

POLIKARBONÁT FEDÉSEK

A MEDENCEFEDÉSRŐL

A medencefedés legfontosabb előnye, hogy a fürdőszezon lényegesen meghosszabbodik. Így májustól októberig használhatja fedett medencéjét a fedetlenekkel szemben. A medencefedés biztosítja a melegebb fürdővizet a korai illetve a kései fürdőszezonban is. A fedett medencében sokkal kisebb mértékben szaporodnak el az algák, baktériumok, ezáltal kevesebbet kell vegyszerekre, tisztítószerekre költenie.  A polikarbonát a forma szabadságának teret enged, meglepő, újszerű megoldásokat tesz lehetővé.

A FEDETT MEDENCÉBEN SOKKAL KISEBB MÉRTÉKBEN SZAPORODNAK EL AZ ALGÁK, BAKTÉRIUMOK, EZÁLTAL KEVESEBBET KELL VEGYSZEREKRE, TISZTÍTÓSZEREKRE KÖLTENIE.

Az időjárással sem kell többet küzdenie, ugyanis a fedett medence távol tartja a vízfelülettől a port a lehullott, száraz leveleket, a növényi maradványokat illetve a kinti játékokat. A gyermekeit illetve a háziállatait is biztonságban tudhatja, a fedett medence megóvja őket a véletlen vízbeeséstől.

A medencéje védve van a káros UV sugaraktól és az időjárás viszontagságaitól, így élettartama nagyságrendekkel meghosszabbodik.

A medencefedéshez használt alapanyagaink, valamint CNC vezérelt gyártástechnológiánk lehetővé teszi a maximális strapabíróságot, és minőséget.

A POLIKARBONÁTRÓL

A polikarbonát (polycarbonat PC) általában víztiszta, jó optikai tulajdonságokkal, hő- és ütésálló képességgel rendelkező, hőre lágyuló szerves műanyag. Színe lehet még opál és bronz, de RAL színekkel is megfesthető. A medencefedésnél a víztiszta polikarbonátot használjuk.

A polikarbonát a forma szabadságának teret enged, meglepő, újszerű megoldásokat tesz lehetővé, ezért is használjuk a medencefedés kivitelezésénél. A tömör, illetve a cellás polikarbonát lap rendkívül jó fényáteresztő, könnyű, hidegen is hajlítható, rugalmas, erőteljesen elnyeli a hangot, rugalmas, szinte összetörhetetlen. Viszonylag drágább anyag a plexinél, de nagyságrendekkel tartósabb, nem mattul be, ütésálló, illetve a káros UV sugarakat is megszűri, így a legoptimálisabb anyag a medencefedésnél. A polikarbonát rengeteg jó tulajdonságának köszönhetően a várható élettartama 15-20 év.

  • hidegben is hajlítható, rugalmas anyag
  • UV álló
  • a sűrűsége: 1,20 g/cm3
  • kiváló hangszigetelő
  • várható élettartama: 15-20 év
  • olvadáspontja: 300 °C
  • gyulladáspontja: 450 °C
  • hőtágulása: 0,00065 1/°C

FEDÉSTÍPUSOK

ACTIVE

BALKON

DIMENSIO

FUN

ICON

OPTIC

RELAX

RELAX MINI

SPA

SPECIAL

SUPER

SUPER PLUS

TERASSE

THERMO

 

TERMÉKEINK

Fóliás medencék

Kerámia medencék

Fedések

Vízkezelés

Jakuzzi, dézsa

Szauna

KAPCSOLAT

BEMUTATÓTERMÜNK NINCS!

Ajánlatkészítés és kivitelezés egyedi felmérés és személyes konzultáció alapján!

+36 20 489 7355

ackermann.detti@colorpool.hu

Hívjon minket, vagy

KÉRJEN AJÁNLATOT!